top of page
Screenshot 2021-07-22 at 13.58.49.png
copy_945294829.png

INFORMATII GENERALE

Casa Presei Residence oferă toate avantajele unei clădiri noi, concepute pentru modul în care trăim astăzi, finisata modern, oferind tot ceea ce este necesar pentru stilul de viata urban actual. Ne propuem să oferim apartamente cu o  foarte bună executie, la prețuri corecte si echilibrate, astfel incat cumparatorul nostru sa beneficieze de un foarte bun raport calitate-pret. 

Accesul foarte rapid la Bd. Poligrafiei si la cladirile de birouri din nordul oras, (City Gate la 20 min de mers pe jos) recomanda acest proiect rezidential.

Veti regasi toate facilitatile necesare pentru un trai de calitate - locuri de parcare subterane, dar si supraterane, doua lifturi, spatii verzi si locuri de joaca.

UP-DESPRE PROIECT
Screenshot 2021-07-22 at 14.00.26.png
copy_945294829.png

VECINATATI

Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zonă verde în apropierea lacului Băneasa dar în același timp in apropiere de centrul orașului beneficiind de un acces rapid prin Bulevardul Poligrafiei și Bulevardul Kiseleff.

 

Proiectul este dezvoltat în imediata apropiere a zonei de birouri din nordul orasului formata din City Gates Towers, Bucharest Business Park, Petrom City si a centrului expozitional Romexpo.

Veti putea ajunge intr-o plimbare de 10 minute în parcul Herăstrău cel mai important parc al orașului sau la puncte de interes cultural cum ar fi Muzeul Satului sau Muzeul de Artă Veche Minovici.

 

Nu în ultimul rând sunteti aproape de cele mai importante si elegante zone comerciale ale orasului Băneasa Shopping City si Promenada Mall. 

Screenshot 2021-07-22 at 14.03.30.png
copy_945294829.png

DETALII

CONSTRUCTIVE

Imobilul va avea un regim final de inaltime 2S+P+9E +10+11R si va oferi o gama larga de apartamente ce va cuprinde de la studio-uri pana la apartamente cu patru dormitoare. In plus va oferim penthouse-uri cu terase cu priveliste uimitoare. Fiecare apartament va avea fie balcon, fie terasa.  La subsol se gasesc locurile de parcare si boxe iar aceesul la etaje se va face cu 2 lifturi.

Structura de rezistenta este din beton armat, formata dintr-un un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat. Peretii exteriori  sunt realizati din caramida Porotherm, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartamente sunt realizati din caramida.

Screenshot 2021-07-22 at 22.07.15.png
copy_945294829.png

INSTALATII

FINISAJE

INSTALAȚII

La predare, apartamentele au incluse următoarele instalații:

 • sistemul de alimentare cu apă și canalizare

 • sistem de încălzire cu centrala proprie si calorifere de otel

 • obiecte sanitare

 • instalații electrice

 • conexiuni telefonie, internet și cablu tv

 

FINISAJE INTERIOARE

Apartamentele se predau cu finisaje și dotări de calitate superioară:

 • Tamplarie pvc SALAMANDER  cu pervaz int/ext, infoliata, 7 camere cu geam tripan cu protectie solara ce asigura un confort termic ridicat si o izolare fonica corespunzatoare;

 • Usile interioare Pinum/Porta Doors;

 • Usile exterioare ale apartamentelor cu structura metalica si prindere multipunct;

 • Parchet laminat clasa 32 Germania;

 • Placari ceramice pardoseli si pereti Delta Studio;

 • Obiecte sanitare Cersanit;

 • Armaturi Italia.

bottom of page