top of page
APARTAMENTE NOI 
IN INIMA UNUI VECHI CARTIER
Up- home page mogosoaia

New Colentina Residence este un nou proiect rezidential, situat într-un zona linistita a Bucurestiului, intre Parcul Plumbuita si raul Colentina, cu acces la doua mari artere de circulatie, sos Colentina si sos Fundeni. Lucrarile de construire au imceput la finalul anului 2020 si au termen de finalizare la finalul anului 2021. 

New Colentina Residence este dezvoltata de New Residences Development, un dezvoltator dinamic, din al carui portofoliu face parte si proiectul in curs de finalizare Casa Presei Residence (New Casa Presei Residence) si New Mogosoaia Residence.

colentina home.jpg

DETALII CONSTRUCTIVE

Imobilul va avea un regim final de inaltime S+DS+P+7-8R si va oferi o gama larga de apartamente ce va cuprinde de la studio-uri pana la apartamente cu trei dormitoare. In plus va oferim duplex-uri cu terase spatioase. Fiecare apartament va avea fie balcon, fie terasa.  La subsol si in curte se gasesc locurile de parcare si boxe iar accesul la etaj se va face cu 2 lifturi.

Structura de rezistenta este din beton armat, formata dintr-un un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat. Peretii exteriori  sunt realizati din caramida Porotherm, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartamente sunt realizati din caramida.

NEW COLENTINA RESIDENCE

In New Colentina Residence veti gasi diferite tipuri de apartamente, gandite pentru un stil de viata modern.

Strada  Rascoala 1907 nr. 9B,

 sector 2, Bucuresti

Cerere oferta

12.png
bottom of page